Tretmani lica

logo_professional

MINI FACIAL TRETMAN – masaža, maska, završna krema ovisno o tipu kože – 45min/150kn

CLASSIC FACIAL TRETMAN – peeling, masaža, maska, završna krema ovisno o tipu kože – 60min/200kn

DEEP FACIAL TRETMAN – peeling, čišćenje lica parenjem, masaža, maska, završna krema ovisno o tipu kože – 90min/250kn

 

Mikrodermoabrazija

MIKRODERMOABRAZIJA (fino brušenje kože lica) je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože, tj. odumrlih stanica površinskog sloja kože.

Idealna je nakon teških vremena poput ljetovanja ili zimovanja te se preporuča raditi u vremenskim razdobljima kada smo manje izloženi jakom suncu.
Može se koristiti kod apsolutno svih tipova kože. Smanjuje proširene pore, ublažava sitne bore, površinske ožiljke i hiperpigmentaciju.
Postupak je potpuno prirodan, budući da se ne koriste nikakve kemije već se uz pomoć fino brušenih dijamanata različite granulacije radi lagana abrazija površine kože.

Cijena tretmana 200,00kn

Ultrazvučna špatula

ULTRAZVUČNA ŠPATULA (ultrazvučni pelling lica) je tretman bez primjene pare i istiskivanja prištića

Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.
Terapija pomoću ultrazvučnog čistača također se koristi za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje, jer ne oštećuje kožu, te ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling uz redovitu uporabu ultrazvučni čistač smanjiti će učestalost mitesera i akni.

Cijena tretmana: 50,00kn

Ultrazvuk licaULTRAZVUK LICA (zatezanje kože i bolje prodiranje hranjivih sastojaka) može pomoći mnogim problemima koje susrećemo tokom starenja kože poput opuštenosti, gubitka oštrine kontura lica, umorne kože i sl. Može se koristiti i za tretiranje problema poput hiperpigmentacije, a imate li nečistu kožu sklonu aknama i bubuljicama ultrazvučni tretman će pomoći i ovdje.
Tokom tretmana događaju se razne pozitivne promjene u koži. Ubrzava se obnova stanica i tkiva jer se stimulira izmjena limfe i izbacivanje staničnog otpada. Poboljšava se mikrocirkulacija i preparati mnogo bolje djeluju uz istodobnu primjenu ultrazvuka. Ujedno se uklanja i sva nakupljena voda i toksini zbog kojih bismo mogli izgledati podbuhlo.
Ultrazvučni tretman funkcionira na način da se ultrazvučna energija u tkivu pretvara u toplinsku i na taj način ga stimulira.

Cijena tretmana: 50,00kn