Masaža

tretman_masaza_1

Masaža može uvelike otkloniti mnoštvo svakodnevnih problema poput stresa, bolova, napetosti (uklanjamo nakupine mliječne kiseline koje dovode do grčeva i bolova u mišićima), nesanice, glavobolje, doprinijeti ljepoti i sjaju kože, razgradnji masnog tkiva, celulita i protoku cirkulacije, dovesti do oslobođenja tijela od stresa i toksina.

Ukratko – utjecati na poboljšanje općeg psihičkog i fizičkog stanja organizma.

Važna je redovitost i odabir vrste masaže koja najbolje odgovara specifičnim potrebama korisnika.

Klasična masaža

Tehnika koja izravno djeluje na mišićni sustav, a putem posebnih pokreta omogućava izolaciju i djelovanje na pojedine mišiće, te time stimulaciju i poboljšanje tonusa i smanjenje napetosti.

Sportska masaža

Pritisak je dublji i jači, dubinski se ulazi u mišiće, a krajnji cilj je postizanje duboke dekontrakcije tj.opuštanje mišića i duboka relaksacija i poboljšana cirkulacija.

Antistress aroma masaža

Individualno kreiran tretman kombinacije medicinske, opuštajuće i detoksicirajuće masaže cijelog tijela. Upotrebom eteričnih ulja lavande ili ružmarina postižemo drenirajuće i tonizirajuće djelovanje, što ujedno opušta i podiže raspoloženje. Masaža završava opuštajućom masažom lica i glave što daje samoj masaži posebnu završnu notu.

Anticelulitna masaža

Osnovni je princip ove masaže djelovanje na refleksne zone gdje se nalaze promjene na koži te se snažnim pritiscima razbijaju nakupine celulita.

Hot stone masaža

Jedinstvena po svojoj tehnici ova masaža omogućava prožimanje termo dinamičkih blagodati bazaltnog/vulkanskog kamenja i blagotvornih svojstava klasične masaže s eteričnim uljima. Tijekom masaže iz organizma se oslobađa suvišna tekućina i uklanjaju nakupljene toksične tvari.

De-stress masaža

Kombinacija medicinske i opuštajuće masaže. Masaža završava opuštajućom masažom lica i glave dok joj prethodi klasična masaža leđa i vrata. Ovom se masažom izbalansira psihičko i fizičko stanje organizma.

Masaža lica

Dobrobit ove vrste masaže su zaista neprocjenjive. Masaža lica se preporuča zbog raznih blagotvornih efekata, a to su: poticanje cirkulacije krvi, a samim tim i pojačana ishrana kože, unošenje u kožu masti i drugih hranjivih tvari, a uklanjanje štetnih tvari koje umaraju kožu. Redovito korištenje ove masaže čini lice mladim i svježim.

Masaža stopala

Stari Grci, i mnoge druge drevne civilizacije, gajile su veliko poštovanje prema stopalima, dovodeći ih na pijedestal važnosti u ljudskome životu. Na stopalima se nalaze završeci svih meridijana, kojima prolazi energija, te se masažom pobuđuje ta energija i vraća ravnoteža cijelom organizmu. Masaža stopala osvježava i opušta ne samo stopala, nego i čitavo tijelo.