Depilacija šećernom pastom

tretman_dep_secernom_1

Egipatska depilacija šećernom pastom je jedna od najučinkovitijih i najbezbolnijih metoda depilacije. Pogodna je i za osobe s osjetljivom kožom i proširenim venama, ne izaziva crvenilo, prištiće i iritaciju te djeluje protuupalno i antialergijski.

Egipatska depilacija je osobito prikladna za osobe koje ne žele čekati da im dlačice toliko narastu da bi bile dovoljno dugačke za depilaciju voskom. Depilacija šećernom pastom zahtjeva dlaku dužine tek 3 do 4 milimetra, a uklanja i urasle dlačice.

Depilacija se izvodi uklanjanjem paste u smjeru prirodnog rasta dlačice, pa ne ostavlja slomljene dlačice u folikulama, niti crvenu iziritiranu kožu. Smjesa se lijepi samo za dlačicu, a ne i za kožu, što tretman čini manje bolnim. Zbog toga je pogodna za osjetljivu kožu.

Cleopatra šećerna pasta za egipatsku depilaciju je 100% prirodni, domaći proizvod, na bazi šećera, limuna, ekstrakta nevena i aloe vere.
Ovaj proizvod ne sadrži kemikalije, ljepila, umjetne boje ni mirise. Jedinstvenog je i blagog sastava; neven štiti, njeguje, omekšava te vlaži i tonizira sve tipove kože, dok aloe vera prodire do najdubljeg sloja kože te ga izvrsno hrani, vlaži i pomlađuje.

Za postdepilacijsku njegu koristimo vrhunski potpuno prirodni hidrolat lavande koji spriječeva nastanak crvenila i upale osjetljive kože, te ima prekrasan opuštajući miris.

tretman_dep_secernom_3a
tretman_dep_secernom_4a
tretman_dep_secernom_5a