Tretmani

tretman_masaza

Masaža

Masaža može uvelike otkloniti mnoštvo svakodnevnih problema poput stresa, bolova, napetosti, nesanice, glavobolje, doprinijeti ljepoti i sjaju kože, razgradnji masnog tkiva, celulita i protoku cirkulacije, dovesti do oslobođenja tijela od stresa i toksina.

tretman_aroma

Aroma tretmani i rituali

Za vašu emotivnu i fizičku ravnotežu nudimo vam rituale koji će vas osloboditi stresa i napetosti te nahraniti vaše tijelo i duh. Svi proizvodi korišteni u ovim tretmanima su u skladu sa prirodom te bez ikakvih kemijskih dodataka.

tretman_depilacija_vosak

Depilacija voskom

Klasičnu depilaciju radimo voskom za osjetljivu kožu i prirodnim smolama, a za postdepilacijsku njegu koristimo vrhunski potpuno prirodni hidrolat lavande koji spriječeva nastanak crvenila i upale osjetljive kože, te ima prekrasan opuštajući miris.

tretman_depilacija_secer

Depilacija šećernom pastom Cleopatra

Egipatska depilacija šećernom pastom je jedna od najučinkovitijih i najbezbolnijih metoda depilacije. Pogodna je i za osobe s osjetljivom kožom i proširenim venama, ne izaziva crvenilo, prištiće i iritaciju te djeluje protuupalno i antialergijski.

tretman_shellac

Trajni lak CND Shellac

Shellac je američka patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe, a izdrživa je kao gel, nema brušenja, rašpanja, nema natapanja.

tretman_pedikura

Pedikura

Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.

tretman_trepavice

Ugradnja umjetnih trepavica CLD

Napravljene za najzahtjevnije klijente koji žele imati extremno dugačke, guste, voluminozne  trepavice i očaravajući pogled. Najjači aduti CLD trepavica jesu njihova snaga, izdržljivost, dugotrajnost.

tretman_kavitacija

Tretmani oblikovanja i zatezanja lica i tijela

Kombinacija kavitacije, radiofrekvencije, infracrvenih zraka i vakum limfne drenaže osiguravaju izvrsne rezultate u preoblikovanju tijela i smanjenju celulita, te su trenutno broj 1. u svijetu!

Rezervirajte svoj termin