Tretmani

tretman_masaza

Masaža

Masaža može uvelike otkloniti mnoštvo svakodnevnih problema poput stresa, bolova, napetosti, nesanice, glavobolje, doprinijeti ljepoti i sjaju kože, razgradnji masnog tkiva, celulita i protoku cirkulacije, dovesti do oslobođenja tijela od stresa i toksina.

Ultrazvuk lica

Tretmani lica

Osim klasičnih tretmana čišćenja i njege lica kozmetikom Afrodita Professional nudimo Vam i aparativne tretmane dijamantne mikrodermoabrazije, ultrazvučne špatule i ultrazvuka lica.

tretman_depilacija_vosak

Depilacija voskom

Klasičnu depilaciju radimo voskom za osjetljivu kožu i prirodnim smolama, a za postdepilacijsku njegu koristimo vrhunski potpuno prirodni hidrolat lavande koji spriječeva nastanak crvenila i upale osjetljive kože, te ima prekrasan opuštajući miris.

tretman_shellac

Trajni lak CND Shellac

Shellac je američka patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe, a izdrživa je kao gel, nema brušenja, rašpanja, nema natapanja.

Parafinska kupka

Parafinska kupka

Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova

Limfna drenaža

Limfna drenaža

Limfna drenaža vrlo je učinkovit tretman kako u prevenciji tako i u terapiji protiv celulita, limfnih edema, otečenih nogu i proširenih vena i cjelokupnoj detoksikaciji organizma, čišćenju i izbacivanju toksina.

tretman_pedikura

Pedikura

Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.

Rezervirajte svoj termin